Unik idyll Sjöbergasjön nordost Höör
Bostadshus om 200 + 40 kvm längst ut på egen väg och med gräns i/utsikt över Sjöbergasjön. 14 ha skog och mark inklusive vatten och två gästhus mot sjön. Byggnaderna omges av den egna bokskogen. Mindre damm. Fiske i Sjöbergasjön och jaktmöjligheter på egna marken.
Läs mer»

Skogsfastighet 59 ha norr om Hörby
Välskött, byggnadsfri skogsfastighet om 59 ha i Hagstad  norr om Hörby. 47 ha skog och 11 ha åker/bete fördelat på tre skiften. Skogen med ett virkesförråd om 8 300 m³sk. Vacker och fridfull natur långt ifrån större vägar och järnvägar. Fastigheten kan eventuellt förvärvas i delar.
Läs mer»

Stall Forsgård, Klippan
Hästgård om knappt 3 ha på naturskönt läge. Bostad om 4 rum / kök i modern stil och med vinkelbyggt gästhus. Stort trädäck med jacussi och inglasat lusthus om 30 kvm. Anläggning för 23 hästar med bl a stall/loge, tre utestallar, belyst ridbana, skrittmaskin och ridhus med läktare.
Läs mer»

Mindre gård med uthyrningsverksamhet och vattenkraftverk
Sommaridyll strax norr om Oskarshamn. Sex byggnader inredda för uthyrning. Ligger vid Kvarndammen med gamla anor.
Läs mer»

Mindre gård/fritidsboende Perstorp
Gård/fritidsfastighet på naturskönt läge i Månstorp norr om Perstorp. Trivsam gårdsbild med torp om två rum och kök från 1850-talet, renoverat till modern standard 2016, och häststall/loge. Till fastigheten hör mysigt undantag om 50 kvm.
Läs mer »

Skogsgård 51 ha Emmaljunga
Gård med egen uppfartsväg norr om Emmaljunga. Charmig gårdsbild med bostadshus, stallbyggnad, vedförråd och gäststuga. Ca 43 ha skog med ett virkesförråd om 3 700 m³sk. 2 ha åker och 4 ha bete. Jakt på bl a vildsvin och rådjur.
Läs mer»

Åtta tomter med fantastiskt läge
Nu erbjuds tomter till försäljning vid det fantastiska området Vennebjörke med utsikt över sjön krön. Här finns möjlighet att bygga sin drömbostad med närhet till vatten bara ett stenkast utanför Vimmerby Tätort. Lantmäteriförrättning pågår för avstyckning och skapande av tomter.
Läs mer »