Holsljunga Årekulla 11 ha
Skogsfastighet i ett skifte belägen mellan Svenljunga och Ullared. Lång strand och fiskerätt i Holsjön. Byggnadsfri. Skogsmark ca 5,7 ha med
ca 1 300 m3sk. Åker och bete ca 5,4 ha. Jakt på älg och kronhjort mm.
Läs mer»

Skogsfastighet 59 ha norr om Hörby
Välskött, byggnadsfri skogsfastighet om 59 ha i Hagstad  norr om Hörby. 47 ha skog och 11 ha åker/bete fördelat på tre skiften. Skogen med ett virkesförråd om 8 300 m³sk. Vacker och fridfull natur långt ifrån större vägar och järnvägar. Fastigheten kan eventuellt förvärvas i delar.
Läs mer»

Stall Forsgård, Klippan
Hästgård om knappt 3 ha på naturskönt läge. Bostad om 4 rum / kök i modern stil och med vinkelbyggt gästhus. Stort trädäck med jacussi och inglasat lusthus om 30 kvm. Anläggning för 23 hästar med bl a stall/loge, tre utestallar, belyst ridbana, skrittmaskin och ridhus med läktare.
Läs mer»

Mindre gård med uthyrningsverksamhet och vattenkraftverk
Sommaridyll strax norr om Oskarshamn. Sex byggnader inredda för uthyrning. Ligger vid Kvarndammen med gamla anor.
Läs mer»

Skogsfastighet 63 ha Perstorp
Obebyggd skogsfastighet i Månstorp norr om Perstorp. Produktiv skogsmark om 56 ha med virkesförråd om ca 7 900 m³sk samt 4 ha åker/betesmark. God jakt på bl. a älg, rådjur och vildsvin.
Läs mer»

Mindre gård/fritidsboende Perstorp
Gård/fritidsfastighet på naturskönt läge i Månstorp norr om Perstorp. Trivsam gårdsbild med torp om två rum och kök från 1850-talet, renoverat till modern standard 2016, och häststall/loge. Till fastigheten hör mysigt undantag om 50 kvm.
Läs mer »

Skogsgård 51 ha Emmaljunga
Gård med egen uppfartsväg norr om Emmaljunga. Charmig gårdsbild med bostadshus, stallbyggnad, vedförråd och gäststuga. Ca 43 ha skog med ett virkesförråd om 3 700 m³sk. 2 ha åker och 4 ha bete. Jakt på bl a vildsvin och rådjur.
Läs mer»

Åtta tomter med fantastiskt läge
Nu erbjuds tomter till försäljning vid det fantastiska området Vennebjörke med utsikt över sjön krön. Här finns möjlighet att bygga sin drömbostad med närhet till vatten bara ett stenkast utanför Vimmerby Tätort. Lantmäteriförrättning pågår för avstyckning och skapande av tomter.
Läs mer »

Nio hyresfastigheter Värnamo Rydaholm
Tio hyreshus fördelade på nio fastigheter belägna i Rydaholms tätort. Totalt ca 3 256 m2 fördelade på 41 lägenheter och 3 lokaler. Möjlighet att förvärva ett väl samlat fastighetsbestånd. Hyresvärde (2019) 2 667 767 kr. Årskostnad DoU (2018) ca 1 403 000 kr.
Läs mer »