4 ha åker söder om Hässleholm
4 ha åker i Lunnahöja mellan Hässleholm och Höör utbjudes till försäljning via anbud.
Läs mer»

Hästgård på stillsamt läge nordväst Höör
Gård med anor från 1850 i Södra Hultarp 15 km nordväst om Höör. Rejält bostadshus med högt i tak om 7 rok med stor trädgård. Fantastisk natur med flera naturreservat, strövområden, sjöar och ridmöjligheter i närheten. Ca 3 ha åker och 1 ha övrig mark. Centralt läge i Skåne för snabb pendling till stadsregionerna i området.
Läs mer»

Unik idyll Sjöbergasjön nordost Höör
Bostadshus om 200 + 40 kvm längst ut på egen väg och med gräns i/utsikt över Sjöbergasjön. 14 ha skog och mark inklusive vatten och två gästhus mot sjön. Byggnaderna omges av den egna bokskogen. Mindre damm. Fiske i Sjöbergasjön och jaktmöjligheter på egna marken.
Läs mer»

Stall Forsgård, Klippan
Hästgård om knappt 3 ha på naturskönt läge. Bostad om 4 rum / kök i modern stil och med vinkelbyggt gästhus. Stort trädäck med jacussi och inglasat lusthus om 30 kvm. Anläggning för 23 hästar med bl a stall/loge, tre utestallar, belyst ridbana, skrittmaskin och ridhus med läktare.
Läs mer»

Mindre gård med uthyrningsverksamhet och vattenkraftverk
Sommaridyll strax norr om Oskarshamn. Sex byggnader inredda för uthyrning. Ligger vid Kvarndammen med gamla anor.
Läs mer»

Skogsgård 51 ha Emmaljunga
Gård med egen uppfartsväg norr om Emmaljunga. Charmig gårdsbild med bostadshus, stallbyggnad, vedförråd och gäststuga. Ca 43 ha skog med ett virkesförråd om 3 700 m³sk. 2 ha åker och 4 ha bete. Jakt på bl a vildsvin och rådjur.
Läs mer»

Åtta tomter med fantastiskt läge
Nu erbjuds tomter till försäljning vid det fantastiska området Vennebjörke med utsikt över sjön krön. Här finns möjlighet att bygga sin drömbostad med närhet till vatten bara ett stenkast utanför Vimmerby Tätort. Lantmäteriförrättning pågår för avstyckning och skapande av tomter.
Läs mer »